Anlık Bildirim

Spotify’dan oyunseverleri gaza getirecek özel çalma listeleri

Oyun tutkunlarına özel yeni kategori oluşturan Spotify, popüler oyunlara ait orijinal parçalara ve nostaljik mono ses kayıtlarına ulaşabileceğiniz çalma listeleriyle eğlenceyi katlamayı başarıyor.
Farklı türlerdeki yüzlerce parçayla adeta hazine niteliği taşıyan geniş bir içeriğe sahip Spotify bu kez oyun tutkunlarını hedef aldığı yeni "Gaming" kategorisiyle karşımıza çıkıyor. Listede Uncharterd 4, FIFA 16, Battlefield Hardline, The Last of Us ve No Man’s Sky gibi popüler oyunlara ait orijinal parçaların yanı sıra oyun oynarken sizi gaza getirebilecek eğlenceli müziklere de yer verilmiş.
Heavy Gamer, Rock Gaming, Electronic Gaming, RetroWave ve Indie Gaming gibi çeşitli konseptlerde çalma listelerinin de yer aldığı Gaming kategorisinde ayrıca nostaljik mono ses kayıtlarına ulaşabilmek de mümkün. Alfabetik olarak sıralanan parçaların büyük bölümü oyun ruhunu eğlenceli bir şekilde yaşatmayı başarıyor.
Müzik zevkinize göre kendi listenizi de oluşturabileceğiniz Spotify Gaming’e uygulama arayüzündeki "Gözat" sekmesinden ya da spotify-gaming.com adresinden tüm platformlarla uyumlu şekilde ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim