Anlık Bildirim

YouTube MP3 dönüştürücü siteleri kullanırken dikkat edilmesi gerekenler

YouTube'daki şarkıları müzik olarak indirmek için mp3 dönüştürücüye ihtiyacımız oluyor. Bu yazımızda youtube mp3 dönüştürücü siteler hakkında dikkat etmeniz gerekenlerden bahsedeceğiz.

YouTube MP3 dönüştürücü siteleri kullanırken dikkat edilmesi gerekenler Tam Boyutta Gör

Spotify ve Apple Music gibi müzik servislerinde pek çok şarkı bulunmasına rağmen bazı şarkılar hala daha sadece YouTube’da bulunuyor. Bu şarkıları tarayıcıdan değil de müzik oynatıcıdan açmak istediğimizde mp3 dönüştürücü ihtiyacımız oluyor. Bu yazımızda youtube mp3 dönüştürücü sitelerden ve kullanırken dikkat etmeniz gerekenlerden bahsedeceğiz.


YouTube MP3 dönüştürücü sitelerinde ilgili alana YouTube linkini yazarak videoyu ses dosyası olarak kaydedebilirsiniz. 320kbps destekleyen sitelerden videodaki sesi kayıpsız olarak indirebilirsiniz. Çok fazla alternatif olduğu için çoğu mp3 dönüştürücü sitesinde limit yoktur. Dilediğiniz kadar videoyu mp3’e dönüştürebilirsiniz.

YouTube mp3 dönüştürücü siteleri arasında işe yaramayan ve virüs dolu siteler de bulunuyor. YouTube mp3 dönüştürücü sitelerine girerken antivirüs programını etkinleştirmekte fayda var. İndirmeyi başlatmadan önce, indirmek istediğiniz dosyanın uzantısının .mp3 olduğuna dikkat edin. Exe, zip, rar uzantılı dosyalardan virüs çıkabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim