Anlık Bildirim

YouTube atlanamayan 30 saniyelik reklamlara son veriyor

Video paylaşım platformu YouTube, gelecek yıldan başlayarak videolardan önce gösterilen ve kullanıcıların tıklayarak geçemediği 30 saniyelik reklamları göstermeyi durduracak.
YouTube'un atlanamayan yarım dakikalık reklamları tarihe karışmaya hazırlanıyor. Google'a ait video servisi, gelecek yıldan başlayarak 30 saniye boyunca atlanamayan reklamları durduracağını açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan bir YouTube sözcüsü bu hamlenin daha iyi bir reklam deneyimi yaratmak için yapıldığını ve bunun yerine hem kullanıcılar hem de reklamverenler için daha iyi çalışan formatlar üzerinde odaklanıldığını söyledi.
Popüler video paylaşım platformu geçtiğimiz Nisan ayında da mobil platformlar için kullanıcıların tıklayarak geçemeyecekleri 6 saniyelik bumper (tampon) reklam gösterimine başlamıştı. YouTube'un yeni kararı video izlemeye başlamak için reklamların bitmesini beklemekten sıkılmış olanları mutlu edecek olsa da, şirketin 20 saniyelik reklamları yeni atlanamayan reklam standardı haline getirebileceği de notlar arasında yer alıyor.
Reklamlardan gerçek anlamda kurtulmak isteyenler premium YouTube Red aboneliğini tercih edebiliyorlar. Bu abonelik sistemi videolarda gösterilen reklamları tamamen ortadan kaldırdığı gibi özel şovlar, çevrimdışı görüntüleme ve mobil cihazlarda arka planda çalmaya devam etme gibi bir dizi seçkin özellik sunuyor. Ancak aylık 10 dolar abonelik ücreti olan YouTube Red hizmetinin henüz Türkiye'de kullanılama sunulmadığını da ekleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5189 kez okundu.
28 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video, youtube ve
3 etiket daha reklam 30 saniye Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim