Anlık Bildirim

Youtube, masaüstü versiyonu için "resim içinde resim" özelliğini test ediyor

Youtube, uzun süredir mobil uygulamalarında kullanıcılarına sunduğu resim içinde resim özelliğini, masaüstü versiyonunda test ediyor. Bu özelliğin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Popüler video sitesi Youtube, uzun süredir Android ve iOS uygulamalarında yer alan resim içinde resim özelliğini masaüstü versiyonu için de test etmeye başladı. Picture-in-picture (PiP) adı verilen bu özellik kullanıma sunulursa, Youtube üzerinde video izlerken aynı anda site üzerinde gezinti yapabileceksiniz.

Resim içinde resim özelliği yakında tüm kullanıcılara açılacak

Resim içinde resim özelliğini kullanarak, Youtube üzerinde bir videoyu izlerken onu ekranın alt köşesine bir pencere olarak gönderebileceksiniz. Bu sayede videoyu izlemeye devam ederken Youtube sitesinde gezinti yapabilmeniz de mümkün olacak. 9to5Google'ın haberine göre PiP özelliği sayesinde küçülttüğünüz videoyu, kontrol düğmelerini kullanarak durdurup, devam ettirebilecek ve diğer videolara geçebileceksiniz.
Bu özelliğin yalnızca Youtube'un, Youtube Red adı verilen ücretli hizmetinden yararlanan abonelerinin kullanımına sunulacağı söylentisi vardı. Fakat abonelik hizmeti almayan kullanıcıların da test sürecine dahil edilmesi bu söylentileri boşa çıkarmaya yetti. Youtube'un bu tür yeni özelliklerini tüm kullanıcılara açmadan önce küçük ölçekte denemeler yaptığı bilinen bir durum. Muhtemelen test aşaması başarı ile sonuçlanırsa yakın bir süreçte tüm kullanıcılar resim içinde resim özelliğini kullanabilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim