Anlık Bildirim

Amazon’un dev Prime Day indirimlerinin tarihi belli oldu

Amazon Prime abonelerinin yararlanabildiği 48 saatlik Prime Day indirimleri bu sene 13-14 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

Amazon’un dev Prime Day indirimlerinin tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Amazon her sene Prime Day isminde 48 saatlik büyük bir indirim kampanyası düzenliyor. İndirimden yalnızca Prime üyeleri faydalanabiliyor. Amazon Prime hizmeti daha önce Türkiye’de olmadığı için Prime Day indirimlerinden yararlanamamıştık. Amazon bu sene Temmuz’da yapılması planlanan Prime Day indirimlerini koronavirüs nedeniyle ertelemişti. Bu seneki Amazon Prime Day indirilerinin ne zaman yapılacağı ortaya çıktı. 

The Verge’in kaynaklarına göre bu seneki Prime Day indirimleri 13-14 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. Türkiye’de de bu tarihlerde Prime Day indirimleri uygulanacak.

Edinilen bilgiye göre Amazon, 27 Eylül’de yapacağı duyuruyla Prime Day indirimlerinin 13-14 Ekim 2020 tarihlerinde uygulanacağını açıklayacak.

Amazon çalışanlarına gönderilen e-postalarda 13 Ekim ile 20 Ekim arasında hiçbir depo çalışanının yeni izin talebi kabul edilmeyecek. Bu e-posta, şirketin Prime Day’e hazırlandığını doğruluyor. Ancak The Verge’e açıklama yapan Amazon sözcüsü, firmanın Prime Day hakkında herhangi bir tarih açıklamadığını, müşterilerin takipte kalmasını söyledi.  

Geçen yıl 15-16 Temmuz tarihlerinde Prime Day indirimi yapıldı. Analistlere göre 100 milyondan fazla ürün satıldı ve 6 milyar dolar gelir elde edildi.

Aylık 7,90 TL abonelik ücretiyle Amazon Prime’ abone olarak Prime Day indirimlerinden faydalanabilirsiniz. Bunun yanı sıra her gün çeşitli ürünlerde Prime’a özel indirim uygulanıyor. Prime Video ve Prime Gaming servislerinden ücretsiz olarak faydalanabiliyorsunuz.

Amazon Prime’ı 30 gün ücretsiz olarak denemek ve detaylı bilgi için:

https://www.amazon.com.tr/prime

Güncelleme: Amazon resmi duyuruyu yaptı. Prime Day indirimleri 13-14 Ekim'de gerçekleşecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23838 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon prime day, amazon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim