Anlık Bildirim

WHQL'li "nForce 2" ver.2.41 sürücülerinde performans kaybı

Nvidia sonunda Microsoft'tan WHQL onaylı sürüclerini çıkartabildi. Bu onayın anlamı büyük çünkü bu onayı veren Microsoft bu sürücüler ile nForce2'nin hiç sorun çalışacağı garantisinide vermiş oluyor.

En büyük düşüş doğal olarak en az ekran kartı bağımlısı olan Quake 3'de gözükmüş. Saniyede gösterilen kare oranlarında %10 oranında bir düşüş olmuş. Günümüzün güçlü oyunlarında ise %5 gibi bir azalma standart olarak görülmüş. Aynı azalma Sissoft Sandra 2003'de ram yolu genişliği %5 oranında azalmış. Anlayacağınız stabilite performans ikilisi hiç bir zaman yan yana olmuyor.

Nvidia'nın bu yeni sürücüleri ile KT400A'nın arkasına düşeceği ve KT600 tarafında ise rahatça geçilebileceği tahmin edilebilir. Bu durumda nForce 2'nin avantajı nerde kaldı ? Bu arada değişik gelişmeler sonucu Nvidia acilen 2.42 sürücülerini çıkardı ve bu sürücülerin içinde de Nvidia'nın IDE sürücülerini ayıkladı. Anlaşılan sürücülerde bir hata var ve bu hata hemen tamir edilecek cinsten değil. Bu arada eğer bir stabilite sorunu yaşıyorsanız bu sürücüleri mutlaka yükleyin eğer stabilite düşkünüyseniz bu sürücüleri indirmeyi de ihmal etmeyin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim