Anlık Bildirim

Alman otomobil devi Porsche, Windows 10'a geçiyor

Porsche, tüm Windows 7 PC'lerini Microsoft'un en yeni işletim sistemi Windows 10'a yükseltmeye karar verdi. Şirket gelecek yılın sonuna kadar 27 bin bilgisayarını yeni sürüme geçirmeyi planlıyor.
Yayınlanan yeni bir rapora göre Alman otomobil üreticisi Porsche tüm Windows 7 yüklü bilgisayarlarını Windows 10'a yükseltmeyi planlıyor. Şirketin hedefi bu süreci önümüzdeki yılın sonuna kadar tamamlamak.
Henüz bu konu hakkında resmi bir duyuru yapılmazken WindowsArea isimli site Porsche'nin Windows 7 desteği sona ermeden önce Windows 10'un dağıtımını tamamlamak istediğini bildiriyor.
Microsoft’un programına göre Windows 7 son güncellemesini 2020 yılının Ocak ayında alacak. İşletim sistemi resmi olacak açıklanan 14 Ocak 2020'den sonra eskimiş olarak kabul edilecek. Dolayısıyla bu tarihten sonra hiçbir güvenlik açığı giderilmeyecek.

27 bin çalışan Windows 10'a geçecek

Söz konusu kaynak Porsche'nin Windows 7 ile çalışan bilgisayarlarının tamamını Windows 10'a yükseltmek istediğini ve böylelikle yaklaşık 27.000 çalışanın Microsoft’un yeni işletim sisteminin avantajlarından faydalanmaya başlayacağını söylüyor.
Windows 7 desteğinin sona ermesi dışında Alman otomobil devinin şirket çapında bir yükseltme planlamasının nedenlerinden birinin de Windows 10'daki geliştirilmiş güvenlik özellikleri olduğu belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim