Anlık Bildirim

Efsane resim görüntüleyici IrfanView artık Windows Mağazası'nda

Resim görüntüleme ve toplu resim düzenleme için kullanabileceğiniz en iyi ücretsiz yazılımlardan biri olan IrfanView sonunda Windows Mağazası'ndaki yerini aldı...
Facebook jenerasyonu IrfanView'in ne olduğunu bilmiyor olabilir ancak bu başarılı program, Windows sistemler için dünyanın en iyi resim görüntüleyici ve dönüştürücülerinden biri olmaya devam ediyor. Popüler yazılım Microsoft'un masaüstü köprüsü Project Centennial sayesinde Windows Mağazası'ndaki yerini almış durumda.
IrfanView'in Windows Mağazası sürümü, Win32 versiyonuyla aynı özelliklere sahip. Dolayısıyla yüklediğiniz taktirde, masaüstü sürümündeki hiçbir özelliği aramayacaksınız. Ayrıca desteklediği 60'dan fazla eklentiyi kurarak programın işlevselliğini genişletmeniz de mümkün.

Basit arayüz, fonksiyonel özellikler

IrfanView ayrıca Unicode desteği, birden fazla dil, hızlı dizin tarama ve beğeninize göre özelleştirebileceğiniz süper gelişmiş bir toplu dönüştürme ve düzenleme aracı ile birlikte geliyor. Ayrıca efektler, fligranlama ve düzenleme araçlarının da dahil olduğu geniş bir özellik yelpazesine sahip.
IrfanView ne yazık ki şu an için sadece PC'lerde çalışabiliyor. Yazılımın henüz Windows 10 Mobile cihazları desteklemediğini belirtelim. Tamamen ücretsiz olan uygulamayı Windows Mağazası'ndan indirerek Windows 10'lu sisteminize yükleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7880 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, windows store ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim