Anlık Bildirim

Şifreli mesajlaşma platformu Signal'in masaüstü uygulaması çıktı

Kullanıcıların güvenli iletişim için tercih ettiği şifreli mesajlaşma platformundan biri olan Signal artık Windows, Mac ve Linux destekli masaüstü uygulamasına da sahip.
Gizlilik odaklı popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan Signal artık bağımsız bir masaüstü uygulamasına sahip. Yeni uygulama mesajlaşma servisinin mobil uygulamaları ve web sürümünün arasına katılmış durumda.
Şimdiye kadar masaüstü platformda şifreli mesajlaşma yapabilmek için Chrome web uygulaması gerekiyordu. Artık kullanıcıların Signal Desktop'ı kurması yeterli olacak. Windows 7 (64 bit) veya daha yüksek sürümlerde kullanılabilen uygulama macOS 10.9 Mavericks yada Advanced Package Tool'u destekleyen Linux işletim sistemlerinde de çalışabiliyor.
Yeni masaüstü uygulamasının tasarım ve işlevsellik açısından Chrome uygulamasıyla aynı özellikler sunduğunu belirtelim. Signal Desktop'ı sisteminize indirmek için buraya tıklayarak resmi web sitesine erişebilirsiniz. Sayfada işletim sisteminize uygun kurulum dosyalarının yanı sıra popüler mesajlaşma uygulamalarının mobil versiyonlarını indirebileceğiniz bağlantılar da yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4520 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mac, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim