Anlık Bildirim

Windows 10 Creators Update güncellemesi Nisan ayında gelecek

Windows 10 Creators Update güncellemesi Nisan ayında Paint'in 3D sürümü, F.lux tarzı mavi ışık azaltma özelliği ve VR başlıklar için Windows Holografik kullanıcı arabirimi gibi yeniliklerle gelecek.
Microsoft bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesini Nisan ayında yayınlamayı planlıyor. MSPoweruser, yazılım devinin hata düzeltme ve performansı artırma çalışmalarına başlamadan önce ay sonuna kadar Creators Update güncellemesine eklenecek yeni özellikleri tamamlamayı hedeflediğini bildiriyor. Microsoft, başlangıçta Creators Update'i Mart ayında çıkarmayı planlamıştı ancak bu tarih Nisan ayına ertelenmiş durumda.
Windows 10 Creators Update, bir dizi yeni özellik içerecek. Bunların en büyüğü de Windows 10 VR başlıklar için Windows Holografik kullanıcı arabiriminin tanıtılması olacak. HP, Dell, Lenovo, Asus ve Acer gibi firmalar 299 dolardan başlayan fiyatlarla Windows 10 ile çalışan VR başlıklar çıkarmayı planlıyolar. Creators Update güncellemesi ile birlikte Microsoft Paint'in 3D sürümü, İşlem Merkezi değişiklikleri ve görev çubuğunda yeni kişiler çubuğu gelecek. Ayrıca Microsoft işletim sistemine F.lux gibi mavi ışık azaltma özelliğini de eklemeyi planlıyor.
Windows 10 Redstone 3 kod adlı üçüncü büyük işletim sistemi güncellemesinin de yıl sonuna kadar gün ışığına çıkması bekleniyor. Çalışmalar muhtemelen Creators Update'in son aşamaya getirilmesiyle başlayacak. Bununla ilgili daha fazla bilgiye ancak Creators Update yayınlandıktan sonra ilk RS3 yapıları Insider üyelerine gönderilmeye başladığında sahip olabileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5298 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim