Anlık Bildirim

Windows 10 Creators Update güncellemesi başladı

Windows 10'un yeni güncellemesi Creator Update, otomatik güncelleme beklemek istemeyen kullanıcılar için manuel olarak indirilebilir durumda. Dileyen herkes Güncelleştirme Yardımcısı ile yükleyebilir.
Microsoft, bugün Windows 10 Creators Update güncellemesini kullanıcıların manuel olarak indirebilecekleri şekilde başlattı. Bu da yeni işletim sistemi sürümünü edinmek isteyenlerin artık 11 Nisan'a kadar Windows Update'te yayınlanmasını beklemek zorunda kalmadıkları anlamına geliyor.
Windows 10 Güncelleştirme Yardımcısı (Windows 10 Update Assistant) aracılığıyla yapılabilen Creators Update güncellemesi burada da anlattığımız üzere oldukça basit birkaç adımdan oluşuyor. Windows 10 Güncelleme Yardımcısı sihirbaz olarak geliştirildiği için kurulum işlemini tamamlayana kadar ileri butonuna basmanız yeterli olacak.

Ücretsiz yükseltme

Windows 10 Creators Update, Windows 10 kullanıcıları için ücretsiz bir yükseltme olarak sunuluyor. Yani işletim sisteminin etkinleştirilmiş bir kopyasını kullandığınız sürece yeni sürümü yükleyebilirsiniz.
Değişikliklere gelecek olursak, Creators Update güncellemesinde birçok yenilik var. Windows 10'a mavi ışık filtresi, güncellemeleri duraklatmanızı sağlayan yeni Windows Update seçenekleri, oyun modu, geliştirilmiş Microsoft Edge deneyiminin yanı sıra Paint 3D gibi yeni uygulamalar geliyor.
Windows 10 Creators Update, 11 Nisan'da Windows Update üzerinden kullanıma sunulacak. Akıllı telefonlar ise 25 Nisan'da almaya başlayacaklar. Ancak bölgeye ve operatöre bağlı olarak yeni işletim sistemi sürümünün gelmesi daha uzun sürebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
30082 kez okundu.
55 kişi, toplam 63 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
güncelleme, indirme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim