Anlık Bildirim

Windows 10 Ekim güncellemesindeki veri kayıpları kurtarılacak

Microsoft, Windows 10'a yönelik Ekim 2018 güncellemesini yüklerken veri kaybı yaşayan kullanıcılarına, dosyaları kurtarma sözünü verdi. Ancak bunun için müşteri destek hattını aramak gerekiyor.
Microsoft'un askıya aldığı Ekim 2018 güncellemesinin kullanıcılara yaşattığı ciddi sorunlardan biri de kişisel dosyaların silinmesiydi. Şirket güncellemenin dağıtımını durdursa da bazı kullanıcılar kurulum dosyasını çoktan bilgisayarlarına indirmişti. Microsoft, bu dosyaların silinmesini önerdi ve hataların giderilmesi için çalıştıklarını söyledi.
Windows Insider programı yürütücüsü Dona Sarkar'a göre, sorundan etkilenen kullanıcılar bilgisayarlarını kullanmayı bırakmalı ve doğrudan Microsoft ile iletişime geçmeli. Dona, paylaştığı bir tweet'te teknik destek ekiplerinin sorunları çözebilecek araçlara sahip olduğunu söyledi.
Eğer sizin de dosyalarınız güncelleme esnasında silindiyse, Microsoft yerel teknik destek ekibini arayabilirsiniz. Microsoft Türkiye Telefon: 0212 370 5555. Müşteri Destek Hattı: 0850 390 2777. Ayrıca aramalarınızın sonuçlarını yorum olarak paylaşmanız, daha fazla kullanıcı için yol gösterici olacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10508 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, dona sarkar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim