Anlık Bildirim

Windows 10 ücretsiz yükseltme süresi sona ermek üzere

Windows 7 veya 8 kullanıcısıysanız ve halen Windows 10 işletim sistemine terfi etmediyseniz, bu imkandan ücretsiz yararlanabilmeniz için çok az bir zaman kaldı.

Microsoft’un Windows 10 işletim sisteminin piyasaya sürüldüğü 29 Temmuz 2015 itibariyle başlayan ve zaman zaman uyarıları rahatsız edici hale gelen ücretsiz yükseltme teklifi sona ermek üzere. 3 aydan daha kısa bir süre kalan ücretsiz yükseltme teklifi için acele edin.

Microsoft, Windows 10 için ilk yıl ücretsiz yükseltme sunacağını açıklamıştı. Windows 7 ve 8 versiyonlarından gelen ücretsiz yükseltmelerin de katkısıyla Windows 10 işletim sistemi 300 milyon cihaz sayısını geride bıraktı ve yüzde 14 pazar payına ulaştı. En hızlı büyüyen Windows sürümü ünvanını kazanan Windows 10 için son aylara girildi. 29 Temmuz itibari ile Windows 10 ücretsiz yükseltme imkanı sona erecek ve ilgili uygulama Windows 7/8 sürümlerinden kaldırılacak.

Halen tam randımanlı sürüme ulaşsın ve hatalarından tamamen arınsın diye düşünen kullanıcılar varsa, artık yavaş yavaş yükseltme hazırlıklarını yapabilir. Muhtemelen son 3 ayda çok daha hızlı bir katılım süreci yaşanacaktır ve cihaz sayısı da hızla artacaktır. 29 Temmuz sonrasında ise katılım çok yavaşlayacaktır. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20927 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim