Anlık Bildirim

Windows 10'un bir sonraki büyük güncellemesi Ekim ayında gelecek

Yazılım devi Microsoft, Windows 10 işletim sistemine yeni özellikler kazandıracak bir sonraki büyük güncellemeyi Ekim ayında yayınlayacak. Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi'nin detayları haberimizde.
Bir sonraki Windows 10 güncellemesi Ekim ayında, Dosya Gezgini için koyu mod seçeneği ve diğer iyileştirmelerle birlikte gelecek. Bu muhtemelen 2018'in son büyük Windows güncellemesi olacak. Yazılım devi Ekim'den sonraki büyük ölçekli güncelleyi 2019 yılının Nisan ayında yayınlamayı planlıyor.
Ekim güncellemesinin Eylül ayının sonunda tamamlanması bekleniyor. Daha sonra Windows Insider'lar için kullanıma sunulacak ve ardından tüm Windows 10 kullanıcılarına gönderilecek. Microsoft, Redstone 5 kod adı ile geliştirilen güncellemenin ismini de açıkladı. Yazılım devi IFA 2018'de, güncellemenin resmen Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi olarak geleceğini duyurdu.

Windows 10 Ekim 2018 Güncellemesi neler getirecek

Kullanıcıların bekleyebileceği diğer özellikler arasında Windows ve Android uyumluluk özelliklerinin tümüyle kullanıma sunulması, PC'nizi ne zaman güncelleyeceğinizi önceden tahmin eden yeni bir makine öğrenme motoru ve geliştirilmiş bir ekran görüntüsü aracı bulunuyor. Dosya Gezgini için koyu mod seçeneği ve daha fazla özellik de yine güncellemenin bir parçası olarak sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13442 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ekim, ifa2018 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim