Anlık Bildirim

Honor ve Microsoft stratejik ortaklık anlaşması imzaladı: Windows 11'li MagicBook V 14 yolda

Honor, yazılım devi Microsoft'la stratejik bir ortaklık anlaşması imzaladı. Her iki şirket, tüketici deneyimlerini daha iyi hale getirecek teknoloji çözümleri geliştirmek için birlikte çalışacak.

Honor, Microsoft ile stratejik ortaklık anlaşması imzaladı Tam Boyutta Gör

Çinli dev Huawei'den ayrılan Honor bugün Microsoft ile stratejik bir ortaklık anlaşması imzaladı. Taraflar birlikte, tüketici deneyimlerini sorunsuz bir şekilde iyileştirmek için akıllı ve entegre teknoloji çözümleri geliştirmeyi planlıyorlar.

Honor, 26 Eylül tarihinde Smart Life isimli bir etkinlik düzenleyecek. Stratejik ortaklık haberi, şirketin yeni amiral gemisi dizüstü bilgisayarı MagicBook V 14'ün resmi teaser'ı ile birlikte geldi. Cihaz kutudan Windows 11 yüklü şekilde çıkacak.

Honor, Microsoft ile stratejik ortaklık anlaşması imzaladı Tam Boyutta Gör

Çift kameralı dizüstü geliyor

Dizüstü bilgisayar 5 megapiksel sensör içeren çift kamera sistemine sahip olacak. Yani kendi sınıfında bir ilke imza atacak. Yayınlanan poster MagicBook V 14'ün oldukça ince çerçeveli bir ekranla karşımıza çıkacağını gösteriyor.

Lansman kapsamında ayrıca yeni TV'ler, tabletler ve akıllı saatler de tanıtılacak. Çinli şirketin Microsoft ile imzaladığı anlaşma, Honor akıllı telefonlar ile Windows dizüstü bilgisayarlar arasındaki entegrasyonu iyileştirecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim