Anlık Bildirim

Windows 10'un Hesap Makinesi yeni özellikler kazandı

Microsoft, Windows 10'daki Hesap Makinesi uygulamasına matematiksel hesaplamaları kolaylaştıracak bazı kullanışlı özellikler ekledi. Yeni sürüm trigonometri ve fonksiyon desteği ile geliyor.

Windows 10'un Hesap Makinesi yeni özellikler kazandı Tam Boyutta Gör

Microsoft, Windows işletim sistemindeki Hesap Makinesi uygulaması için önemli bir güncelleme yayınladı. Yeni Hesap Makinesi şu anda son testleri yapılan19H2 kod adlı yeni Windows 10 güncellemesinin yüklü olduğu sistemlere indirilebiliyor.

Görünüşe bakılırsa, Windows 10 Kasım 2019 Güncellemesi'nin (sürüm 1909) yayınlanması ile birlikte de genel kullanıma sunulacak. Hesap Makinesi'nin yeni sürümü beraberinde matematiksel hesaplamaları kolaylaştıracak bazı kullanışlı özellikler getiriyor.

Windows 10'un Hesap Makinesi yeni özellikler kazandı

Trigonometri ve Fonksiyon desteği

Yapılan yenilikler, uygulamayı gelişmiş hesaplamalar için kullananları memnun edecek. Zira artık Bilimsel modda Trigonometri için ayrı bir açılır menü var. Kullanıcılar bu menüye tıklayarak sin, cos, cot, tan, sec gibi tüm işlevlere kolayca erişebilecekler.

Aynı şey toplam altı farklı seçenek arasından seçim yapmayı mümkün kılan Fonksiyon menüsü için de geçerli. Bir sonraki Windows 10 özellik güncellemesi yayınlanınca herkes için kullanılabilir hale gelecek yeni Hesap Makinesi'nin sürüm numarasının ise 10.1909.1.0 olduğunu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim