Anlık Bildirim

Xiaomi, Portekiz'de kripto para ile ödeme kabul etmeye başladı

Xiaomi, Portekiz'de kripto para ile ödeme kabul etmeye başladığını duyurdu. Ülkedeki kullanıcılar artık tüm Xiaomi cihazlarını Bitcoin, Ethereum, Tether ve Dash ile ödeme yaparak satın alabiliyorlar.

Xiaomi, kripto para ile ödeme kabul etmeye başladı Tam Boyutta Gör

Amazon, kripto parayla ödeme kabul edeceğine dair iddiaları reddetse de Xiaomi bu yönde bir hamle yapacağını resmi olarak doğruladı. Çinli teknoloji devinin resmi parakende kanalı Mi Store Portekiz, kripto para ödemelerini kabul etmeye başladı.

Portekiz'deki kullanıcılar artık akıllı telefon, robot süpürge, akıllı saat ve Xiaomi'nin diğer tüm elektronik cihazlarını Bitcoin, Ethereum, Tether ve Dash ile satın alabiliyorlar. Xiaomi, bu desteği sunabilmek için kripto para ödeme hizmeti sağlayıcısı Utrust ile ortaklık kurdu.

Xiaomi, kripto para ile ödeme kabul etmeye başladı

"Herkes için yenilik"

Mi Store Portekiz Pazarlama Müdürü Pedro Maia, yakın zamanda akıllı telefon pazarında Apple'ı geride bırakan Xiaomi'nin kriptoya geçişiyle "herkes için yenilik" sloganını hayata geçirmeye çalıştığını söyledi. Deneyimli yönetici ayrıca şunları kaydetti:

"Teknolojik, yenilikçi ve çığır açan bir markayız. İşte bu yüzden hep bir adım önde olmak istiyoruz. Tüm gerçek teknoloji hayranlarına, en sevdikleri cihazları "en teknolojik para" ile satın alma fırsatı vermek istiyoruz."

Xiaomi'nin dijital para birimiyle ödeme kabul etmek için test alanı olarak Portekiz'i seçmesi pek de sürpriz değil. Zira Portekiz, vergi politikası nedeniyle Avrupa'daki en kripto para dostu ülke olarak kabul ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim