Anlık Bildirim

Biri hariç tüm erkeklerin öldüğü ve kadınların yaşadığı evrende geçen Y: The Last Man'den ilk video geldi

DC'nin aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan Y: The Last Man dizisinin ilk tanıtım videosu paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Y: The Last Man'in ilk video paylaşıldı Tam Boyutta Gör

DC'nin aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan, yapım süreci bir hayli zorlu geçen dizi Y: The Last Man'in ilk tanıtım videosu paylaşıldı.

Normalde 2018 yılında başlaması gereken yapım süreci ne yazık ki bazı sorunlardan dolayı ertelenmişti. Sonrasında ise dizinin yaratıcısı ekipten ayrıldı. Ardından da dizide gerçek bir maymun oynatıldığı için PETA tarafından hayvan istismarı ile suçlandı. Dizi için yeni yaratıcı ismi bulundu ve ardından gerçek maymun yerine CGI kullanılacağı açıklandı. 2021'in ilk aylarında da çekimler başladı.

Y: The Last Man Tanıtım Videosu

Dizinin yaratıcılığını Eliza Clark üstlenecek. Oyuncu kadrosunda ise Ben Schnetzer, Diane Lane, Mai Arwas, Blake Baumgartner, Esther Chen, Sanjit De Silva ve Ava Eisenson gibi isimler bulunuyor. Dizi 13 Eylül'de yayın hayatına başlayacak.

Y: The Last Man, kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. Sadece kadınların yaşadığı bir dünyada hayatta kalan tek erkeğe ve onun evcil maymununa odaklanan bir hikayeye sahip. Ana karakter Yorick Brown ve maymunu dünyanın diğer ucundaki kız arkadaşına ulaşmaya çalışmakla başa çıkmak zorunda kalır. Çizgi roman serisi Türkçe çevirisi ile birlikte ülkemizde de bulunuyor ancak baskını bulmak bir hayli zor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8646 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
y: the last man, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim