Anlık Bildirim

Yemeksepeti Mahalle özelliği kullanıma sunuldu

Yemeksepeti'nin küçük esnaflardan alışveriş imkanı sunan Yemeksepeti Mahalle özelliği İstanbul'un belirli bölgelerinde kullanıma açıldı. Yemeksepeti Mahalle nedir?

Yemeksepeti Mahalle özelliği kullanıma sunuldu Tam Boyutta Gör

Yemeksepeti’nin yeni özelliği Yemeksepeti Mahalle bugün kullanıma açıldı. Getir Çarşı’ya rakip olarak geliştirilen Yemeksepeti Mahalle ile kullanıcılar yakınlarındaki küçük esnaftan ve yerel market zincirlerinden istedikleri ürünleri sipariş edebiliyor. Kasap, manav, şarküteri, kuruyemiş, petshop, deniz ürünleri, çiçek, kozmetik ve aktar kategorileri yer alıyor.

Yemeksepeti Mahalle özelliği kullanıma sunuldu Tam Boyutta Gör

Yemeksepeti Mahalle, şu an için İstanbul’un belirli bölgelerinde hizmet veriyor. Hizmetin olduğu bölgelerde Yemeksepeti mobil uygulaması üzerinden Yemeksepeti Mahalle’ye erişebilirsiniz. Yemeksepet, bu özelliğin kısa sürede tüm illere yayılacağını ifade ediyor.

Yemeksepeti İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mert Baki, hedeflerinin 10 bin mahalle esnafının dijitalleşmesi olduğunu belirterek,” Yemeksepeti olarak, tüketici beklentileri doğrultusunda kullanıcılarımızın tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayabileceği bir platforma evrilirken, mahalle esnafını da yanımıza alıyoruz. Hedefimiz en kısa zamanda 10 bin mahalle esnafımızın dijitalleşmesi. Yemeksepeti Mahalle’ye mahalle esnaflarının hızlı, etkin ve rahat bir şekilde katılımlarını sağlayabilmek için geliştirdiğimiz mobil uygulama ile esnaflarımız akıllı telefonları aracılığıyla iş ve sipariş takibini kolaylıkla yapabiliyorlar. Bu projeyle ayrıca 1000 yeni istihdam sağlıyoruz. Kısacası, Yemeksepeti Mahalle ile herkesin kazanacağı bir sürece başlıyoruz.

Yemeksepeti Mahalle özelliği kullanıma sunuldu Tam Boyutta Gör

Yemeksepeti yeni özelliğinin geliştirilmesi için 60 ilde faaliyet gösteren Marketyo uygulamasını satın alarak tüm ekibi bünyesine katmıştı. Marketyo uygulamasında 2 bini aşkın yerel süpermarket yer alıyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim