Anlık Bildirim

Yığın postalara (spam mail) kübik çözüm ; Spam Cube ile istemediğiniz e-postaları filitreleyin

Son zamanlarda artan yığın posta (spam mail) trafiği, atılan tüm e-postaların %70'ine yakın bir kısmını oluşturmakta. Gereksiz yere vakit kaybına ve kimi zaman önemli e-postaları gözden kaçırmamıza neden olan yığın postalardan, akıllı bir küp sayesinde zahmetsizce kurtulmanız mümkün. Bilgisayarınız ile modeminiz arasına bağlanarak kullanılan harici bir yığın posta filitresi olan Spam Cube, 11.5 x 11.5 x 11.5 cm boyutlarında küp şeklinde bir görünüme sahip.

Geliştirici firmanın patentini aldığı özel bir yığın posta filitreleme tekniği (Spam Cube A.I.) kullanan ürün, kullanıcının işaretlediği istenmeyen e-postaları analiz ederek gelecekteki benzer e-postaları kullanıcıya ulaşmadan filitreleyebilmekte. Öğrenebilme yeteneği sayesinde Spam Cube, yeni geliştirilen yığın posta tekniklerine karşı sürekli kendini güncel tutmakta.

Bilgisayarınıza yükleyeceğiniz bir araç çubuğu sayesinde Yahoo ve Gmail gibi ücretsiz e-posta servislerinde de aktif olarak çalışabilen Spam Cube, kullanıcıların Outlook üzerinden yararlı ve zararlı e-postaları belirleyebilmelerine ve filitreleme kuralları oluşturmalarına olanak vermekte. Eğer Outlook dışında başka bir e-posta alıcı programı kullanıyorsanız gelen e-postaları değerlendirmek için ürünün HTML tabanlı arabirimini kullanmanız gerekmekte. Filitrelediği e-postaları özel bir klasörde toplayan ürün, her hangi bir yanlış filitremelede bilgi kaybının önüne geçmiş oluyor.

Yığın postalara (spam mail) kübik çözüm ; Spam Cube ile istemediğiniz e-postaları filitreleyin
Resim PcWorld.com'dan alınmıştır

Spam Cube, isteğe bağlı olarak sunulan ve yıllık 52$ ücret karşılığı verilen Security OnDemand servisi sayesinde, gelen bütün e-postaları McAfee ve Symantec Norton anti-virus virüs tarama yazılımları ile tarayarak, güvenliğin daha da arttırılmasına olanak vermekte. Ayrıca Security OnDemand servisi ile birlikte kullanıcının şifresini ve kredi kartı bilgilerini çalmaya yönelik Phishing olarak isimlendirilen e-postalara karşı da ayrı bir güvenlik filitrelemesi sunulmakta.

Yurtdışında 150$ ödenerek sahip olunabilecek ve 4 bilgisayara kadar aynı anda hizmet verebilen Spam Cube, aylık ücret karşılığında spam filitreleme servisi veren veya her bilgisayar için ek lisans parası talep eden yazılımlara göre oldukça iyi bir alternatif. Yazılımsal çözümler, diz üstü bilgisayarlar gibi sabit olmayan ortamlarda en iyi filitreleme çözümü olsalarda Spam Cube, ofis ve ev de kullanıcıları her bilgisayar için ek lisans parası ödemekten ve işlemciye binen ek yükten kurtarmakta. Beyaz, Sarı, Gri, Pembe ve Siyah renklerde satılan bu şirin küp basit kurulumu, %99'a varan oranlarla yığın postaları engelleyebilmesi ve filitremele için aylık sabit ücret ödenmesine gerek olmamasıyla, kullanıcıların oldukça işine yarayacak bir ürün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim