Anlık Bildirim
Şu anda 1 kişi burada

Nvidia yeni sürücüsüyle %23’e varan performans artışı vadediyor

GPU devi yayınlağı yeni sürücüsüyle kaydadeğer performans artışı sunmasının yanı sıra ekstra özellikler de sunuyor.
 
Yeşil ekip sürücü güncelleştirmeleriyle kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Son sürücü popüler oyunlarda gözle görülür performans artışı sunarken yeni özellikleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor. Hatırlayacağınız üzere Nvidia geçtiğimiz gün Minecraft'a path tracing ekleneceğini onaylamıştı.

Apex Legends'da %23'e varan performans artışı 

Gamescom Game Ready sürücüsü Apex Legends ve Forza Horizon 4 için 1080p çözünürlükte hissedilir performans artışını beraberinde getirirken, 436.02 numaralı sürümde Battlefield V, Strange Brigade ve World War Z oyuncuları da unutulmamış. Çözünürlük yükseldikçe bazı darboğaz unsurlarına takılan kartların en yüksek performans artışını 1080p seviyesinde elde ettiğinin altını çizelim.

Yeni G-SYNC monitörler 

GeForce serisi kartlara 30-bit renk desteğinin yanı sıra ASUS VG27A, ACER CP3271, ve ACER XB273K GP monitörleri için G-SYNC uyumluluğunun eklendiği sürücüyle Nvidia’nın AMD’nin geçtiğimiz E3 2019 fuarında duyurduğu yeni özelliklerine cevap niteliğinde çözümleriyle tanışabilirsiniz.

Düşük gecikme tutkunları için 

Ultra-Low Latency moduyla AMD’nin Anti-Lag özelliğini hedef alan yeşil ekip, CPU-GPU uyumunu arttırarak daha akıcı bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Yapılan testlere göre gecikmede %33’e kadar düşüş sağlanabilir. En fazla etki GPU bağımlı yapımlarda ve FPS'nin 60-100 aralığında olduğu durumlarda görüldüğü ise notlar arasında.

Daha keskin görüntü

Pixel tabanlı oyunlar ve Retro yapımlar için eklenen özellikse GPU Integer Scaling olarak karşımıza çıkıyor. Turing GPU’lu kartlara mahsus sunulan ölçekleme tekniği sayesinde yüksek çözünürlüklü bir panelde pixel-art yapımını detaydan ödün vermeden oynayabileceksiniz.
 

Nvidia Freesyle 

GeForce Experience üzerinden şimdiye kadar oyuncular sürücülerini güncelleştirmeden tutun oyunlarını kaydetmeye kadar bir çok işlemi kolaylıkla gerçekleştirebiliyorlardı. Yeni eklenen Nvidia Freestyle sayesinde kullanıcılar oyunlarının kelvin derecesinde yapılabilecek değişikliklerin yanı sıra çeşitli filtreler uygulayarak deneyimlerini özgünleştirebilecekler.

Oyunlarınızı performanstan daha az ödün vererek  keskinleştirin 

Bir diğer Freestyle filtresi ise keskinleştirme aracı. %0’dan %100’e kadar kişisel tercihinize göre oyununuzun keskinliğini arttırabildiğiniz aracın görsel kalitesi öncekilere kıyasla daha iyi bir konumdayken performansa etkisi %50’ye kadar düşürülmüş. Ayrıca daha geniş API desteği sayesinde 600’ün üzerinde yapımda yeni özelliği deneyimlemek mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24636 kez okundu.
56 kişi, toplam 69 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia 436.02, nvidia gamescom game ready driver 436.02 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim