Anlık Bildirim

Matrix 4 resmen duyuruldu! Keanu Reeves geri dönüyor

Warner Bros, Matrix serisinin beyaz perdeye döneceğini resmen duyurdu. Ünlü aktör Keanu Reeves'in başrolünde yer alacağı yeni Matrix filmi için hazırlıklar başlamış durumda.
Efsanevi film serilerinden Matrix resmen beyaz perdeye geri dönüyor. Warner Bros. tarafından bugün yapılan açıklamaya göre Matrix 4 filmi için çalışmalar resmen başlamış durumda. Yeni filmin başrollerinde Keanu Reeves (Neo) ve Carrie-Anne Moss (Trinity) yer alacak.

Warner Bros ayrıca önceki filmlerin yönetmeni Lana Wachowski'nin de geri döneceğini duyurdu. Wachowski, Matrix 4'ün senaristliğini, yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenecek. Son olarak Matrix 4, önceki filmlerde olduğu gibi yine Warner Bros Pictures ve Village Roadshow Pictures ortaklığında geliştiriliyor.

1999-2003 yılları arasında vizyona giren Matrix üçlemesi gişede tam 1,6 milyar dolarlık toplam hasılat elde etmeyi başarmıştı. Serinin özellikle de ilk filmi hala bilim kurgu sinemasının en iyi yapımlarından birisi olarak gösteriliyor. Yeni film için de şu anda beklentiler epey yüksek.

Matrix 4'ün konusu hakkında şu an için herhangi bir bilgimiz yok. Bugün bazı açıklamalar yapan Lana Wachowski,"Matrix serisinde 20 yıl önce ele aldığımız bazı fikirlerin aslında şu anda günümüz için çok daha uygun olduğunu düşünüyorum. Bu karakterlerin tekrar hayatıma girecek olması nedeniyle büyük bir mutluluk duyuyorum." şeklinde konuştu.

Matrix 4'ün vizyon tarihi şu an için belli değil. Çekimlerin 2020 yılında başlaması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26873 kez okundu.
146 kişi, toplam 163 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim