Anlık Bildirim

Katlanabilir Motorola RAZR, 1.500 dolar fiyat ve orta sınıf özelliklerle gelecek

Motorola'nın RAZR efsanesini katlanabilir telefon olarak geri getirmesi bekleniyor. Cihazın "orta sınıf" özellikler sunacak olmasına rağmen 1.500 dolar fiyat etiketine sahip olacağı öne sürüldü.
LetsGoDigital internet sitesine göre, Motorola'nın yakında piyasaya sürmeyi planladığı katlanabilir telefon 1.500 dolar civarında bir fiyat etiketi taşıyabilir. İşin ilginç tarafı ise cihazın üst düzey özelliklere sahip olmayacağının iddia edilmesi.
Yakında satışa sunulacak diğer katlanabilir telefonlara kıyasla RAZR modelinin daha küçük bir pil ve orta seviye işlemciye sahip olacağı bildiriliyor. Cihaz aynı zamanda Huawei Mate X ve Samsung Galaxy Fold’dan daha küçük bir ekran taşıyacak.

Önce ABD sonra Avrupa'da çıkacak

Motorola RAZR akıllı telefonun istiridye kabuğu şeklinde bir tasarıma sahip olacağı ve dış kısmındaki küçük erkanıyla eski kapaklı telefonları andıracağı söyleniyor. Ancak 1.500 dolarlık orta seviye bir katlanabilir telefonun ne kadar rağbet göreceği tartışılır.
Raporda ayrıca, Motorola'nın katlanabilir telefonu ABD'de çıkardıktan sonra Aralık 2019 ile Ocak 2020 arasında Avrupa'da da piyasaya süreceği belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4032 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
motorola, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim