Anlık Bildirim

iPhone 11 Pro modelinin Geekbench puanı belli oldu

Teknoloji devi Apple'ın henüz birkaç gün önce tanıttığı yeni iPhone serisinin yankıları sürerken, iPhone Pro modelinin Geekbench puanı ve cihazın bilinmeyen teknik özellikleri yayınlandı.
Apple 10 Eylül tarihinde merakla beklenen yeni nesil iPhone serisini tanıttı. Cihazların teknik özellikleri tanıtılırkend değinilmeyen bir nokta da RAM kapasiteleriydi. Yayınlanan Geekbench sonuçları bizlere bu konuyla ilgili bilgiler veriyor.

Rekor puan aldı

Apple her ne kadar cihazların kaç RAM kullandığını açıklamasa da Geekbench skoru  iPhone 11 Pro'nun 4 GB birincil belleğe sahip olduğunu gösteriyor. Tek çekirdek testinde 5.472 puan alan cihazın, çoklu çekirdek puanı ise 13.769 olarak açıklandı. Cihazın büyük abisi olan iPhone 11 Pro Max modelinin skorunun da aynı rakamlara yakın olduğu belirtiliyor.
Yeni iPhone 11 Pro ve Pro Max, A13 Bionic işlemci tarafından destekleniyor ve alınan bu puanların iPhone modelleri arasında rekor olduğu da ifade edilmiş. iPhone 11 modeli ile ilgili bir test sonucu ise henüz paylaşılmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8602 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
geekbench, iphone 11 pro ve
2 etiket daha Apple iphone 11
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim