Anlık Bildirim

Joker filmi, Türkiye'de de gişe rekoru kırdı

Tüm dünyada büyük bir ilgiyle karşılanan Joker filmi, Türkiye'de de gişede önemli bir performansa imza attı.

Joker filmi, Türkiye'de de gişe rekoru kırdı Tam Boyutta Gör

Ünlü oyuncu Joaquin Phoenix'in başrolünde yer aldığı Joker solo filmi, dünyayla aynı anda 4 Ekim'de ülkemizde de vizyona girdi. Dünya genelinde gişe rekorları kırarak müthiş bir açılış haftasına imza atan film, Türkiye'de de büyük bir ilgiyle karşılandı. Joker, ilk hafta sonunda Türkiye'de 385.488 seyirci tarafından izlendi.

BoxOfficeTürkiye tarafından yayınlanan verilere göre Joker, 385 bini aşan seyirciyle ekim ayı yabancı film açılış rekorunun yeni sahibi olmuş durumda. Ayrıca filmin DC Comics uyarlamaları arasında en iyi ikinci açılışa imza attığı belirtiliyor. Bu alanda şu anda birinci sırada yer alan film ise 513 bin seyirciyle Batman v Superman: Dawn of Justice (2016).

18 yaş sınırıyla vizyona giren Joker'in Türkiye'de çok iyi bir ilk hafta performası gösterdiğini söyleyebiliriz. Ancak bu hızlı açılışa rağmen Joker hafta sonunu ilk sırada kapatamadı. Kral Şakir Korsan Diyarı, 504 bin seyirciyle haftanın lideriydi.

Dünya genelinde 248 milyon dolar hasılat

Joker'in ilk hafta sonu performansı için resmi rakamlar da bugün açıklandı. Dünya genelinde tam 248 milyon dolarlık müthiş bir hasılat elde eden film, Venom'u (207m) geride bırakarak ekim ayı açılış rekorunun yeni sahibi oldu. Joker ayrıca 96 milyon dolarla Kuzey Amerika'da da yine ekim ayının yeni kralı oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13262 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
joker, sinema ve
3 etiket daha gişe film Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim