Anlık Bildirim

Trump emretti, Adobe, Venezuela'daki tüm kullanıcıların hesaplarını kapattı

Yazılım devi Adobe, Trump tarafından verilen yürütme emri gereğince Venezuela'daki ücretli ve ücretsiz tüm kullanıcı hesaplarını devre dışı bıraktığını açıkladı.

Trump emretti, Adobe, Venezuela'daki tüm kullanıcıların hesaplarını kapattı Tam Boyutta Gör

Dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden Adobe daha önce benzerine tanık olmadığımız bir uygulamaya imza attı. Şirket, ABD Başkanı Donald Trump'ın veridği yürütme emrine uymak için Venezuela'daki kullanıcılarının hesaplarını kapattı. İşin ilginç kısmı ise ücretli üyeliklerin de kapatılması.

Adobe geri ödeme yapmayacak

Adobe'un açıklamasında ise şu ifadeler yer aldı: "ABD Hükümeti, uygulamalı etkisi, ABD'deki şirketler, kuruluşlar ve Venezuela'daki bireyler arasındaki hemen hemen tüm işlem ve hizmetleri yasaklamak olan Executive Order 13884'ü yayınladı. Adobe, bu emire uymak için Venezuela'daki tüm hesapları devre dışı bırakıyor."

Trump emretti, Adobe, Venezuela'daki tüm kullanıcıların hesaplarını kapattı Tam Boyutta Gör

Adobe, müşteri hesaplarını yeniden etkinleştirip etkinleştirmeyeceklerine dair hiçbir açıklama yapamayacaklarını belirtiyor. Ayrıca şirketin ücretli kullanıcılara geri ödeme yapmasının da yasak olduğu ise şu ifadelerle açıklanıyor: "Para iadesi yapamıyoruz. 13884 numaralı İcra emri, satış, servis, destek, iadeler, krediler, vb. gibi tüm faaliyetlerin  durdurulmasını emrediyor." Adobe tüm bunlara ek olarak kullanıcılarına, Adobe hesaplarında depoladıkları içerikleri indirmek için 28 Ekim'e kadar izin vereceğini duyurdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8387 kez okundu.
35 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
adobe, ABD ve
3 etiket daha trump venezuela Yazılım
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim