Anlık Bildirim

Huawei, ABD'nin yaptırımlarına rağmen gelir artışı kaydetti

Çinli elektronik cihaz üreticisi Huawei, ABD'nin kara listesinde olmasına rağmen 2019 yılının ilk üç çeyreğinde 185 milyon cihaz satmayı başardı ve bu dönede 86 milyar dolar gelir elde etti

Huawei, ABD'nin yaptırımlarına rağmen gelir artışı kaydetti Tam Boyutta Gör

Çin'in güneyindeki Shenzhen kentinde bulunan Huawei, 2018 yılı sonuçlarına göre dünyanın iki numaralı akıllı telefon satıcısıdır. Huawei'nin üç ayda bir yayınlanan son sonuçları, Amerika ile devam eden ticaret sorunlarına rağmen Çin şirketinin gayet iyi durumda olduğunu gösteriyor . Üçüncü çeyrek geliri, geçen yılın aynı dönemine göre % 24,4 artarken, şirket 2019 yılının ilk üç çeyreğinde yıllık % 26 artışla 185 milyondan fazla akıllı telefon sattıklarını söylüyor.

Android üzerinden kullanılabilen Google Play Store, yüz binlerce üçüncü taraf uygulama ve oyunun yanı sıra film, kitap ve müzik erişimi de sağlıyor ve analistler Android olmadan Huawei’nin Çin dışındaki telefonları için alıcı bulmasının zor olabileceğini söyledi . Ancak Huawei’ye göre, bu yıl akıllı telefon satışları üzerinde bu durumun çok az etkisi oldu.

Huawei ayrıca, bugüne kadar dünyanın dört bir yanındaki 5G şebekeleri için ekipman sağlamak üzere telekom operatörleri ile 60 sözleşme imzaladığını duyurdu. 

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim