Anlık Bildirim

Galaxy S11'in tüm versiyonları 5G bağlantısını destekleyecek

Samsung'un 2020'de piyasaya süreceği Galaxy S11'in tüm versiyonlarının 5G bağlantısını destekleyeceği söyleniyor. Ancak gelecek yıl yeni nesil mobil ağ teknolojisi birçok ülkede hizmete girmeyecek.

Galaxy S11'in tüm versiyonları 5G bağlantısını destekleyecek Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy S11'in önümüzdeki yılın Şubat ayında tanıtılması bekleniyor. Yeni söylentilere göre amiral gemisi telefon Galaxy S11e, S11 ve S11+ olmak üzere üç farklı versiyon olarak piyasaya sürülecek. Ayrıca bu cihazların yeni nesil mobil ağ teknolojisini destekleyeceğine yönelik bilgiler var.

Galaxy S11'in üç modelinin de 5G teknolojisine sahip olacağı iddia ediliyor. Ancak gelecek yıl 5G bağlantısı birçok ülkede hizmete girmeyecek. Yani şirketin yeni amiral gemisi telefonunu satın alanların büyük bir kısmı aslında hemen kullanmayacakları bir teknoloji için fazladan para ödemiş olacaklar.

Galaxy S11'in tüm versiyonları 5G bağlantısını destekleyecek Tam Boyutta Gör

Model numaraları da ortaya çıktı

Bununla birlikte Galaxy S11 versiyonlarının model numaraları da ortaya çıktı. Gelen bilgilere bakılırsa S11e, S11 ve S11+ sırasıyla SM-G9810, SM-G9860, SM-G9880 model numaralarını taşıyacak. Samsung'un Galaxy S11'i 18 Şubat 2020 tarihinde düzenleyeceği etkinlikte tanıtması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim