Anlık Bildirim

Microsoft Defender uygulaması mobile geliyor

Microsoft’un masa üstü güvenlik yazılımı Defender; MacOS ve Linux işletim sistemlerinin ardından iOS ve Android platformlarında da yakın zamanda indirmeye sunulacak.

Microsoft Defender uygulaması mobile geliyor Tam Boyutta Gör

Microsoft’un Windows 10 işletim sisteminde diğer anti-virüs yazılımlarına gerek bırakmamak adına büyük yatırımlar yaptığı Defender güvenlik uygulaması mobil tarafta da kendisine şans arayacak.

Microsoft Defender mobil neler sunacak?

Kümülatif olarak 3 milyar cihazı geride bıraktığı tahmin edilen akıllı telefon pazarında siber saldırganlar da cirit atıyor. Öyle ki mobil dünyada yapılan siber saldırılar masa üstünde yapılan siber saldırıları geride bıraktı. Bu bakımdan güvenlik uygulamaları da önem taşıyor.

Microsoft Defender diğer pek çok rakibi gibi mobil cihazlara en iyi siber korumayı sağlamak için çalışacak. Masa üstündeki versiyonun veri tabanından ve tecrübesinden yararlanacak olan uygulama yemleme saldırılarını önleyecek, kullanıcıların güvensiz sitelere girmesinin önüne geçecek.

Microsoft zaten bir süredir Defender yazılımının kitlesini arttırmak için çalışıyordu. MacOS için yayınlanan yazılımın Chrome ve Firefox için eklentileri bulunuyor. Ayrıca bu hafta Linux için de ilk versiyon indirmeye sunulmuştu. Henüz iOS ve Android için Microsoft Defender ne zaman yayınlanacak bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim