Anlık Bildirim

Zalman bazı soğutucuları için LGA1366 montaj kiti hazırladı

Zalman bazı soğutucuları için LGA1366 montaj kiti hazırladı

Yüksek performanslı soğutucularıyla tanınan komponent üreticisi Zalman, Intel'in LGA1366 formundaki yeni nesil Core i7 işlemcileri için yeni bir montaj kiti hazırladı. Bilindiği üzere Core i7 işlemcileriyle birlikte soket değişikliğine giden Intel'in bu hamlesinden ötürü LGA775 formundaki işlemciler için hazırlanan soğutucuların Core i7 işlemcileriyle X58 anakartlarda kullanılabilmesi pek mümkün değil.

İşlemciler için soğutma çözümleri hazırlayan firmaların bir kısmı Core i7 için yeni modeller duyurma yoluna giderken bazı firmalarsa yeni modellerin yanında Core 2 serisi işlemciler için hazırlanan yüksek performanslı soğutucuların Core i7 işlemcileriyle birlikte kullanılabilmesine olanak tanıyacak alternatif yollara da yönelerek montaj kitleri de hazırlamakta. İşte bu üreticilerden biri de Zalman oldu ve firma yeni montaj kitini duyurdu.

Zalman'ın ZM-CS4A kod adlı yeni ürünü, firmanın CNPS9700 LED, CNPS9700 NT, CNPS9500 (A) OF LED, CNPS9500 AT ve CNPS9500 AM2 kod adlı soğutucularına destek veriyor. Yani yeni montaj kiti ile birlikte bahsi geçen soğutucular X58 anakartlarda Core i7 işlemciler ile birlikte kullanılabilecek. Zalman'ın yurt dışında kullanıma sunulan yeni montaj kiti için bahsi geçen satış fiyatı ise 9$.

Zalman bazı soğutucuları için LGA1366 montaj kiti hazırladı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim