Anlık Bildirim

Elon Musk, şekerleme işine adım atıyor

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Elon Musk, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir duyuruyla takipçilerini şaşırttı. Şekerleme işine gireceğini belirten Musk, bu konuda çok ciddi olduğunu belirtti.

Elon Musk, şekerleme işine adım atıyor Tam Boyutta Gör
 

CEO'su olduğu Tesla ile ilgili son zamanlarda ciddi sıkıntılar yaşayan Elon Musk, tüm bunlara rağmen yeni girişimlerden geri kalmıyor. Twitter hesabını yoğun bir şekilde kullanan Musk, yeni bir paylaşımda bulunarak bu kez de şekerleme işine girdiğini duyurdu.

Tesla, Boring Company ve SpaceX ile ses getiren çalışmalara imza atan Elon Musk, şimdi de şekerleme işine gireceğini duyurdu. Musk, Twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuruda “Şekerleme şirketi kuruyorum ve bu mükemmel bir iş olacak.” şeklinde bir açıklamada bulundu. Bu paylaşımı gören herkes başta Elon Musk’ın dalga geçtiğini düşünse de, takipçilerinin soruları üzerine çok ciddi olduğunun da altını çizdi.

 

Eğer bunun gerçekten bir şaka olmadığı düşünülürse akla ilk gelen soru şu oluyor: Neden? Tesla’da işler bu kadar kötüye giderken böyle bir maceraya atılmasının mantıklı bir sebebi olması lazım. Belki de bu, gelecekteki daha büyük projelerin habercisi olabilir. Şimdilik konuyla ilgili tüm detaylar gizemini koruyor. İnsanlar daha şimdiden SpaceX’in uzaya şekerleme gönderdiğini hayal etmeye başladı bile.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3000 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim