Anlık Bildirim

Kaspersky’ın kurucularından ilginç iddia: “Bitcoin’i ABD’li istihbarat ajansları geliştirdi”

Bitcoin ile ilgili yeni bir teori ortaya çıktı. Kaspersky Labs kurucu ortaklarından Natalya Kaspersky, Bitcoin'i ABD'nin istihbarat ajanslarının geliştirdiği proje olduğunu savundu.

Kaspersky’ın kurucularından ilginç iddia: “Bitcoin’i ABD’li istihbarat ajansları geliştirdi”

Kaspersky’ın kurucu ortağı Natalya Kaspersky, Bitcoin ile ilgili teorilere bir yenisini ekledi. Natalya Kaspersky, Bitcoin’in Amerikan istihbarat ajanslarının geliştirdiği bir proje olduğunu savundu.

Moskova merkezli Kaspersky Labs’ın kurucularından Natalya, şu aralar InfoWatch şirketler grubunda CEO olarak görev alıyor.

Bunlar hep Amerika'nın oyunu (!)

Natalya Kaspersky’nin Bitcoin hakkında düşünceleri şu şekilde: “Bitcoin, Amerika istihbarat ajanslarının farklı ülkelerde gerçekleştirilen faaliyetlere daha hızlı maddi kaynak sağlayabilmek adına geliştirilen bir projeydi. Ancak daha sonra teknolojik altyapısı tıpkı GPS ve torrent gibi özelleştirildi. Bitcoin, “Dolar 2.0”dır. Değeri, borsalar tarafından kontrol edilmektedir.”

"Satoshi Nakamoto, Amerika'lı bir grubun adı"

Natalya’nın açıklamaları bununla sınırlı kalmadı. Bitcoin’in kurucusu olduğu iddia edilen Satoshi Nakamoto’nun bir Amerikan kriptografi grubunun takma adı olduğunu söyledi. Pek iç açıcı konuşmayan Natalya, akıllı telefonların kişisel bir eğlence ve iş cihazı yerine casusluk yapmak için tasarlanan uzaktan kumandalı bir cihaz olduğunu savundu.

Siber güvenlik sektöründe önde gelen firmalardan Kaspersky Labs’ın kurucusunun bu kaygıları endişe verici. Dünyamızın çatısı mobil cihazımızı izleyen uydularla kaplı. İstenildiği takdirde gün içerisindeki pek çok eylemimiz takip edilebilir.

Güncelleme: Kaspersky cephesiden tarafımıza ulaşan bir bilgilendirmede söz konusu isim olan  Natalya Kaspersky'nin şirket ile herhangi bir bağı kalmadığı ve açıklamalarının şahsi olduğu, sadece kendi adına bağlayıcılık taşıdığı ifade edildi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6608 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), Siber Güvenlik ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim