Anlık Bildirim

Nissan Leaf 60 kWh batarya ile 360 km üzeri menzil sunacak

Nissan'ın geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü ikinci nesil Leaf modeli 40-kWh bataryası ile 240 km menzil sunuyor. Marka 2019 yılında 362+ km menzilli bir başka versiyon piyasaya sürecek
Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan iddialar Nissan'ın daha yüksek menzilli bir Leaf versiyonu üzerinde çalıştığını öne sürüyordu. Ortaya çıkan yeni bir slayt görseli bu iddiaları onayladı.
Nissan tarafından hazırlanan slayt markanın 2019 yılı için daha uzun menzilli bir Leaf modeli planladığını gösteriyor. Görselde baz versiyon Tesla Model 3 ve Chevrolet Bolt ile aynı klasmanda konumlandırılan araç 225+ mil (362+ km) menzil sunuyor. Modelin fiyat bilgisi tam olarak verilmese de Nissan'ın rekabet adına 35 bin dolar seviyesinde bu versiyonu satması bekleniyor.
Slayt üzerinde modelin batarya kapasitesi yer almıyor olsa da geçtiğimiz aylarda Nissan yöneticisi Daniele Schillaci sorulan bir soruya yanıt olarak aracın 60-kWh kapasiteli bataryalı modelinin 225+ mil menzil ile geleceğini söylemişti. Bu cevaba karşılık olarak tablodaki 2019 model Leaf'in 60-kWh bataryaya sahip olduğunu söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim