Anlık Bildirim

Vestel, Envo Elektrikli Araç Şarj Cihazı ile ödülleri toplamaya devam ediyor

Vestel'in Envo Elektrikli Araç Şarj Cihazı, en prestijli tasarım ödülleri arasında yer alan Red Dot ödülüne layık görüldü. Cihaz böylece dünyaca ünlü 5 ayrı tasarım ödülüne ulaşmış oldu.
Türkiye'nin teknoloji devi Vestel'in çarpıcı tasarımı ile beğeni toplayan şarj modülü Envo Elektrikli Araç Şarj Cihazı, dünyanın dört bir yanından ödüller toplamaya devam ediyor. Envo Elektrikli Araç Şarj Cihazı son olarak da tasarımın kalite onayı olarak kabul edilen Red Dot Award 2017’den ödülle döndü.
Vestel'in beğeni toplayan şarj modülü, her yıl olduğu gibi bu yıl da Almanya'da düzenlenen Red Dot Award 2017'de “Vehicles and Vehicles Accessories” (Araç ve Araç Aksesuarları) kategorisinde Red Dot ödülünün sahibi oldu.
Aralarında bağımsız tasarımcılar, tasarım profesörleri ve alanında uzman gazetecilerin yer aldığı 40 kişilik jüriden tam not alan Envo Elektrikli Araç Şarj Cihazı, bu kategoride yarışan 5.500'den fazla ürünü geride bırakarak ödüle ulaştı. Jüri, yarışmaya katılan tüm aday projeleri tasarım kalitesi, fonksiyonellik, ergonomi, inovasyon derecesi, malzeme kullanımı, sağlamlık, kullanım kolaylığı ve ekoloji açısından değerlendirdi.
Bu ödül ile birlikte Vestel, aynı cihaz ile dünyaca ünlü 5 ayrı tasarım ödülüne ulaşmış oldu. Envo Elektrikli Araç Şarj Cihazı daha önce Silver A’ Design Award, Plus X Design Award, Good Design Award ve Design Turkey İyi Tasarım ödüllerine layık görülmüştü.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6114 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
envo elektrikli araç şarj cihazı, şarj modülü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim