Anlık Bildirim

Xiaomi merakla beklenen yeni elektrikli aracını tanıttı

Xiaomi'nin 12 Aralık tarihinde yeni elektrikli aracını tanıtması bekleniyordu. Basın davetiyelerindeki lastik iznin ebatı otomobil heyecanı yaratsa da şirket yeni bir elektrikli scooter modeli tanıttı
Xiaomi, 15 Aralık'tan itibaren Çin'de satışa sunulacak olan "Mi Electric Scooter" adlı ikinci elektrikli aracı piyasaya sürdü. Mi Electric Scooter, Haziran ayında 450 dolarlık fiyat etiletiyle piyasaya sürülen Mi QiCycle ürününden bu yana Xiaomi ve MiJia ürün gamının ikinci elektrikli aracı oldu.
Mi Electric Scooter, tıpkı önceki QiCycle gibi katlanabilir bir elektrikli araç olarak büyük avantaj sağlıyor. Uçak sınıfı alüminyumdan üretilmiş scooter modeli 12.5 kilogram ağırlığa sahip. Ürün sadece saniyeler içerisinde katlanarak taşınabilirlik anlamında kolaylık sağlamıyor aynı zamanda ön taraftaki E-ABS kilitlenme önleyici ve arka kısımda mekanik diskli çift fren sistemi ile son derece güven veriyor. Scooter'un saatte 25 km hıza çıkabildiğini de ekleyelim.
Öte yandan Mi Electric Scooter akıllı özelliklere sahip bir elektrikli araç olarak öne çıkıyor. Kullanıcılar akıllı telefonlarıyla eşleştirerek her türlü istatistiği takip edebiliyorlar. Mi QiCycle 450 dolara fiyat etiketine sahipken Mi Scooter, gerçekten de rekabetçi bir fiyatla 290 dolara satışa sunulmuş durumda. Ürün yelpazesini su arıtıcı, dronelar, pilav makinesi, televizyon üniteleri ve elektrikli araçlarla genişleten Xiaomi yakın zamanda da duracak gibi görünmüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10404 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, lansman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim