Anlık Bildirim

Yeni Transformers filmlerinin vizyon tarihleri belli oldu

2017'den itibaren birer yıl arayla vizyona girecek olan üç yeni Transformers filminin vizyon tarihleri açıklandı. Serinin yeni filmleri gişede önemli rakiplerle karşı karşıya gelecek.
1980'li yıllarda popüler bir oyuncak serisi olarak yoluna başlayan Transformers, geçtiğimiz yıllarda beyaz perdeye taşındı ve şu ana kadar çıkan dört filmi ile Hollywood'un en başarılı film serileri arasına girmeyi başardı. Michael Bay öncülüğünde hazırlanan Transformers filmleri eleştirmenler tarafından pek beğenilmese de, filmlerin gişede yakaladığı büyük başarı devam filmlerinin yolunu açtı.
Transformers serisinin hem live-action hem de animasyon filmlerini kapsayan 10 yıllık planını geçtiğimiz aylarda açıklayan Paramount, bugün üç yeni Transformers filminin çıkış tarihini paylaştı. Paramount tarafından yayınlanan açıklamaya göre; 23 Haziran 2017'de Transformers 5, 8 Haziran 2018'de Transformers 6 ve 28 Haziran 2019'da Transformers 7 gösterime girecek.
Paramount'un aynı anda birden fazla Transformers filmi üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyordu, ancak stüdyonun bu filmleri her yıl bir yeni film çıkacak şekilde zamanlaması şaşkınlık yarattı. İlk olarak, filmlerin bir yıl arayla gösterime girecek olması, serinin şu ana çıkan tüm filmlerini yöneten ve Transformers 5'i de yönetecek olan Michael Bay'in Transformers 6'yı yönetemeyeceği anlamına geliyor.
Bunun yanı sıra yeni Transformers filmlerinin gösterim tarihleri, filmleri son derece önemli rakiplerle karşı karşıya getirecek. Transfomers 5, DC Comics uyarlaması Wonder Woman ile, Transformers 6 ise Godzilla 2 ile aynı gün vizyona girerek, gişede üstünlük sağlamak için güçlü rakipler ile mücadele edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10306 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
transformers, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim