Anlık Bildirim

2024 Faiz Oranları ve Mevduat Kampanyaları

Akbank, müşterilerine rekabetçi faiz oranları ve çeşitli mevduat kampanyalarıyla tasarruflarını değerlendirme imkanı tanıyor.                                                          

2024 Faiz Oranları ve Mevduat Kampanyaları

Akbank, müşterilerine rekabetçi faiz oranları ve çeşitli mevduat kampanyalarıyla tasarruflarını değerlendirme imkanı yanıyor. Yatırım planları sayesinde ileriye dönük birikimleri artırabilmek adına yenilikçi hizmetleriyle finansal çözümler geliştiriyor. Müşterilerine sağlam bir finansal gelecek inşa etmek noktasında sağladığı danışmanlık hizmetleri, mali kararları planlı şekilde uygulamaya destek oluyor. Akbank'ın sunduğu finansal araçlar ve hizmetler, müşterilerine uzun vadeli kâr getirisi sağlıyor.

Tanışma Kampanyası Faiz Oranları

Akbank, tanışma kampanyası faiz oranları ile finansal güvence ve kazançlı fırsatları bir araya getirerek müşterilerine özel ayrıcalıklar yaşatır. Düşük riskli yatırım araçları arasında yer alan seçenekler, ekonomik alandaki hedefleri gerçekleştirme noktasında etkilidir. Hesap sahipleri, Akbank'ın sağlamış olduğu ayrıcalıklı fırsatlarla birikimlerini değerlendirir.

Piyasa ve faiz değişikliklerinden etkilenmeden hızla kazanç elde etmeye başlamak bir tıkla mümkündür. Müşteriler, bankacılık deneyimini iyileştiren ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanarak yatırımlarını katlamaya hemen başlar. Akbank mevduat faiz hesaplama aracı sayesinde kazanç hesabı yapmak da mümkündür.

Faiz ve Mevduat Hesaplama İşlemi Nasıl Yapılır?

Akbank'ın vadeli mevduat hesabı için sunulan faiz hesaplama aracı, birikimlerin potansiyel getirisini hızlı ve pratik bir şekilde öğrenmeye olanak tanır. Vadeli mevduat hesabındaki vade süresini uzattıkça elde edilen kar artar. Kazanç tutarını, 7 gün ile 400 gün arasında olacak şekilde vade süresi adına planlamak mümkündür. Vadeli mevduat hesaplama, belirlenen zaman dilimi sonunda birikimleri faiz getirisiyle birlikte çekebilme imkanı sunar. Hesaplama işlemi için uygulanması gereken adımlar şu şekildedir:

  • İlk adımda, birikim yapmak istenilen mevduat türünün seçilmesi gerekir.
  • Ardından, mevduat için uygun vade süresine ve yatırmak istenilen tutara karar verilir.
  • Bu parametrelere göre, günlük, aylık veya yıllık faiz kazancı ortaya çıkar.

Uzman danışmanlık hizmetleriyle desteklenen hesaplar, tercih edilen vade süresine göre sağladığı yüksek faiz değerleriyle birikimleri en ideal şekilde değerlendirir. Ayrıca, esnek yatırım seçenekleri ve düzenlenen kampanyalarla ekonomik hedefleri planlamak da mümkündür.

Akbank Kazandıran Mevduat Kampanyası

Akbank, müşterilerine kazandıran mevduat kampanyasıyla birikimlerini değerlendirme fırsatı verir. İnternet veya mobil platformlar aracılığıyla vadeli mevduat hesabı açılması durumunda %57,00'ye varan kazanç imkanı tanır. Bu avantajlı kampanya kapsamında, 30 gün boyunca toplam 10.000.000 TL’ye kadar açılan her vadeli hesap kar getirir. 1 yıldan uzun süreli olması durumunda %0, 181-365 gün olarak açmanız halinde ise %3 stopaj avantajı sunar. Kampanya koşullarıyla ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Kampanya Koşulları

Akbank, müşterilerine özel vadeli mevduat kampanyasıyla birikimlerini en verimli şekilde değerlendirme avantajı sunar. Bu kapsamda, internet ve mobil platformlarında geçerli olan faiz oranları uygulanmakta olup, müşterilerin kampanyalı hesap açılışından önceki 30 günlük vadeli mevduat bakiyesi göz önünde bulundurulur. Kampanyadan, vadeli mevduatı olmayan veya toplam hesap bakiyesi 10.000 TL'nin altında olan müşteriler faydalanamaz. Hesap sahiplerinin genel bakiyesi hesaplanırken tüm vadeli mevduat ürünlerinin toplamına bakılır.

Bu kampanyayla birlikte, müşteriler 30 gün boyunca 10.000 - 10.000.000 TL arasındaki tüm mevduatlar için özel faiz oranlarından yararlanır. Kampanya süresince açılan hesaplar, ilk vade süresi sonunda Akbank internet ve mobil platformda yer alan faiz oranlarıyla yenilenir. Ardından ilgili kanallar üzerinden müşterilere gerekli bilgilendirmeler yapılır.

Vadeli Mevduat Ürünleri Nedir?

Vadeli mevduat ürünleri, yatırım amacıyla belirli bir süre boyunca Akbank’a emanet edilen birikimlerin faiz oranıyla değerlenmesini sağlayan yeni nesil finansal araçlardır. Müşterilere özel fırsatlar sunarak bireysel finansman oluşturmada etkilidirler. TL para birimiyle açılabilen ve günlük faiz kazanımına imkan tanıyan yenilikler olarak da değerlendirilirler. Vadesiz hesaptan gerçekleştirilen ödemeler, para transferleri veya banka kartıyla yapılan alışveriş harcamaları gibi işlemlerle ek faiz kazanma şansı yaratır. Akbank vadeli mevduat ürünleri şunlardır:

  • WinWin
  • Serbest Hesap
  • Nar Vadeli Mevduat
  • Birikim Hesapları

Avantajlı ürünlerle güvenli birikim planları yapmak mümkündür. Hesaba günlük olarak yansıtılan liste faiz oranı ve belirlenen koşulların sağlanması durumunda elde edilecek olan ek faiz değerleriyle yüksek getiri sağlanır. Bu ürünler, müşterilere finansal hedeflerine ulaşmaları için esneklik ve kazançlı seçenekler sunar. Birikimleri değerlendirirken aynı zamanda güvenli bir şekilde saklama imkânı yaratır, böylece yatırımcıların finansal hedeflerine ulaşmalarına destek olur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim