Anlık Bildirim

2024 iPad Pro bükülme testine sokuldu: Sonuçlar şaşırtıcı

Yeni iPad Pro inceliğiyle dikkat çekiyor. Doğal olarak ince kasanın sağlamlığı soru işareti oluşturuyor.  JerryRigEverything kanalı tableti bükülme testine sokarak test etti. Peki sonuçlar nasıl?
2024 iPad Pro bükülme testine sokuldu: Sonuçlar şaşırtıcı Tam Boyutta Gör
Apple'ın yakın zamanda piyasaya sürdüğü OLED ekranlı yeni iPad Pro, sadece 5.1mm kalınlığıyla bugüne kadarki en ince iPad konumunda. Bu durum, doğal olarak iPad Pro'nun sağlamlığı konusundaki soruları da beraberinde getiriyor. Youtube'daki JerryRigEverything kanalı bunu ölçmek için 13 inç iPad Pro'yu bükülme testine soktu.

2024 iPad Pro bükülme testine sokuldu

Test sonuçlarına göre 2024 iPad Pro iyi iş çıkarmış gibi görünüyor. JerryRigEverything, tableti yatay olarak iki eliyle bükmeye çalıştığında, tablet esnese de yapısal bütünlüğünü korumayı başarıyor. Tabi bir miktar deformasyon gerçekleşiyor ancak bu kadar büyük ve ince bir tablet için kabul edilebilir bir durum olduğunu söyleyebiliriz. Apple, tabletin orta kısmına boylu boyunca yerleştirdiği metal plakayla yapısal sağlamlığı arttırdığını belirtiyor.

Ancak ilginç biçimde, cihaz dikine bükülmeye zorlandığında başarısız oluyor ve USB-C girişinin olduğu kısım kırılıyor. Cihazın inceliği sebebiyle USB-C portunun olduğu kısımdaki metalin dayanıklılığının zayıf olduğu görülüyor. Yine de önceki iPad modellerinin ne daha kolay büküldüğünü göz önüne alırsak Apple'ın iyi bir iş çıkardığını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim