Anlık Bildirim

Adobe, popüler Photoshop ve Illustrator uygulamalarını tarayıcıya getirdi

Adobe, Photoshop ve Illustrator'un web üzerinden kullanılmasını sağlayacak yeni özelliğini duyurdu. Yeni özellik ile beraber ortak çalışmalar ve düzenlemeler yapılabilecek.

Adobe Photoshop ve Illustrator web üzerinden kullanılabilecek Tam Boyutta Gör

Günümüzde birçok şirket, herhangi bir yükleme işlemine gerek duymadan kullanım sağlanabilen bulut tabanlı sistemlere geçiş yapıyor. Bu uygulamalar arasına katılmayı planlayan Adobe, popüler düzenleme uygulamaları Photoshop ve Illustrator’un web üzerinden kullanılmasını sağlayacak yeni Creative Cloud Spaces özelliğini duyurdu.

İnceleme ve geri bildirim kolaylığı 

Photoshop ve Illustrator'e gelen son güncelleme ile beraber ortak çalışmalara izin verecek yeni özelliği kullanıma sunan şirket, çalışmaların web üzerinden incelenebilmesini sağlayacak. Adobe, çalışmaların artık Photoshop veya Illustrator uygulamalarını indirmek zorunda kalmadan veya bir Creative Cloud aboneliğine sahip olmadan doğrudan tarayıcıda görüntülenebileceğini söylüyor.

Yeni özellik ile beraber web üzerinden düzenlemeler de yapılabilecek ancak, kullanıcılar sadece seçim, renk düzeltme gibi kısıtlı seçenekleri kullanabilecekler. Şu an için beta kullanıcıları için sunulan düzenleme seçenekleri, yakın bir zamanda Creative Cloud Spacesözelliğine eklenecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim