Anlık Bildirim

Corsair yeni Thunderbolt 3 bağlantı merkezini duyurdu

Corsair TBT100 bağlantı merkezinde Thunderbolt 3 destekli USB Tip-C girişleri, 2 adet HDMI 2.0 girişi, UHS-II SD kart okuyucu, Gb Ethernet portu gibi pek çok ara birim yer alıyor.

Corsair yeni Thunderbolt 3 bağlantı merkezini duyurdu Tam Boyutta Gör

40Gbps seviyesine kadar çıkan aktarım hızlarına karşın Thunderbolt 3 aksesuarları halen oldukça maliyetli ve bu nedenle geleneksel USB ürünleri tercih ediliyor. Yine de üreticiler halen bir yaygın kullanım imkanı oluşturmak için çalışıyor.

Corsair TBT100 özellikleri ve fiyatı

Corsair TBT100 firmanın ilk Thunderbolt 3 bağlantı merkezi olma özelliğine sahip. Alüminyum alaşımdan imal edilmiş ikonik tasarım dikkat çekerken; pek çok cihazınızı tek bir yerden bağlama imkanı sunuyor.

Corsair TBT100 merkezinin üzerinde 2 adet HDMI 2.0 girişi ile 4K HDR ekranlara çıkış mümkün oluyor. 2 adet USB Tip-C bağlantısı 10Gbps, 2 adet USB Tip-A bağlantısı da 5Gbps aktarım hızları sunuyor. Bağlantılar toplamda 30W enerji aktarımı yapabilirken ekstra 55W enerji de bilgisayarlar için ayrılmış.

Bir adet Gb Ethernet portunun yanında UHS-II SD kart okuyucu, 3.5mm jak girişi, Kensington kilidi şeklinde girişler de mevcut. Corsair TBT100 bağlantı merkezi 300 Avro fiyat etiketi ile satışa başladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim