Anlık Bildirim

Android 12, üçüncü taraf mağazalardan uygulama indirmeyi kolaylaştıracak

Google'dan sızan yeni bilgiler, Android 12'nin üçüncü taraf mağazalardan uygulama indirmeyi kolaylaştıracağını ortaya çıkardı.

Android 12, üçüncü taraf mağazalardan uygulama indirmeyi kolaylaştıracak Tam Boyutta Gör

Android, kullanıcıların üçüncü taraf uygulama mağazalarını kullanmalarına ve APK dosyalarını kullanarak uygulama yüklemelerine yıllardır izin veriyor. Ancak bu işlemler herkes için çok sezgisel ve anlaşılır değil. Ayrıca, bu şekilde yüklenen uygulamalar otomatik olarak da güncellenmiyor.

Bu durum Android 12'de değişecek. Yeni işletim sisteminin beta sürümünün kodunu dikkatlice inceleyen XDA Developers yayınına göre, artık üçüncü taraf uygulama mağazaları, kendilerinden yüklenen birkaç programı aynı anda otomatik olarak güncelleyebilecek.

Android 12, üçüncü taraf mağazalardan uygulama indirmeyi kolaylaştıracak

Android 12 sonbaharda yayınlanacak

Bu durumda, kullanıcının yine de, cihazın dahili belleğini kullanmak için üçüncü taraf bir mağazaya yalnızca bir kez izin vermesi gerekecektir. Standart Google Play Store da aynı şekilde çalışıyor.

Bir hatırlatma olarak, Android 12'nin beta sürümü bu hafta Pixel akıllı telefonlara ve diğer bazı markalara açıldı. Google, bu işletim sisteminin son sürümünü sonbaharda yayınlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim