Anlık Bildirim

Apple iOS 18'e odaklandı, iPhone 16 Pro serisi yenilik getirmeyecek

Apple, iPhone 15 serisinde USB-C'ye geçiş yaptı, 15 Pro modellerinde özelleştirilebilen eylem düğmesi ile birlikte birkaç yenilik sundu. Bu açıdan iPhone 16 Pro serisinde yenilik beklenmiyor.
iphone 16 pro yenilikle gelmeyecek Tam Boyutta Gör
iPhone 15, Apple’ın USB-C’ye geçtiği ilk modeller oldu. iPhone 15 Pro, Action Button olarak adlandırılan özelleştirilebilir düğme ile gelirken, iPhone 15 Pro Max, periskop kameraya sahip olmasıyla dikkat çeken model oldu. Şirketin iPhone 16’da hiçbir yenilik sunmayacağı, iOS 18’e gelecek yapay zeka özelliklerini öne çıkararak yeni modelleri satacağı söyleniyor.

Mark Gurman’a göre, 2024’te iPhone 16 serisi büyük bir donanım geliştirmesine sahip olmayacak. Dolayısıyla Apple, tüketicilere yeni modelleri satmak için yazılımının gücünü kullanacak.

iOS 18 yapay zeka özellikleri ile geliyor

Apple’ın iOS 18’de üretken yapay zeka özelliklerini getireceği söyleniyor. Yapay zeka özellikleri neler olacak henüz bir bilgi yok ancak Samsung’un yakın zamanda sunduğu özelliklerden (aramalarda gerçek zamanlı çeviri, görüntü oluşturma, belge özeti gibi) bazılarını sunabilir. Bunun dışında üretken yapay zeka ile ilgili olmayan daha yeni özellik ve iyileştirmeler de gelecektir, en azından iOS 18’den beklentiler bu yönde. Bu arada şirketin iOS 17’deki hataları düzeltmeye odaklandığı, bu yüzden de iOS 18 için yeni özelliklerin geliştirilmesini duraklattığı söyleniyor.

iPhone 17'de tasarım değişebilir

Apple’ın iPhone 16 Pro’da dinamik ada yerine delik çentik kullanacağına ilişkin görseller ortaya çıksa da bu, gerçekleşmeyebilir. iPhone 17’ye kadar büyük bir tasarım değişikliği beklenmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8811 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 16, iphone 16 pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim