Anlık Bildirim

Apple Music'in web sürümü beta sürecinden çıktı

Apple'ın bir süredir beta sürecinde olan Apple Music servisi artık internet tarayıcısı üzerinden de kullanılabiliyor. Kullanıcılar artık popüler müzik servisinin yeni sürümüne yönlendiriliyorlar.

Apple Music'in web sürümü beta sürecinden çıktı Tam Boyutta Gör

Apple, geçtiğimiz yılın Eylül ayında "Sizin İçin", "Gözat" ve "Radyo" bölümlerinin yanı sıra çalma listeleri ve öneriler de sunan Apple Music'in web tabanlı bir sürümünü başlatmıştı. Mac versiyonuna benzer bir deneyim sunan bu sürüm artık beta sürecini tamamladı.

Müzik ve şarkılar tarayıcıdan oynatılabiliyor

Beta sürümünü tamamlayan Apple Music servisi artık music.apple.com adresinde yer alıyor. Önceki beta.music.apple.com adresinin ise otomatik olarak yeni başlatılan sürüme yönlendirildiğini de belirtelim. Apple Music'in web sürümünde, Apple Music aboneliği ile ilişkili Apple Kimliğinizle oturum açtıktan sonra, tüm kişisel kitaplığınıza ve çalma listesi içeriğinizin yanı sıra, önerilere de erişebilirsiniz.

Apple Music'in web sürümü beta sürecinden çıktı Tam Boyutta Gör

Apple Music içeriği, yerel müzik uygulaması desteğine sahip olmayan, Windows 10, Linux ve Chrome OS içeren bir dizi cihazda, web tarayıcısı üzerinde doğrudan oynatılabiliyor. Ayrıca artık web sürümünde, her yıl en çok çaldığınız şarkıları görebileceğiniz Apple Music Replay listenizi görebilme imkanına da sahipsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim