Anlık Bildirim

Baldur's Gate'ten müthiş haber: Efsane serinin son oyunu Baldur's Gate 3'e Türkçe dil desteği geldi

2020 yılında erken erişim sürümü çıkan Baldur's Gate III'ten müthiş bir haber geldi. oyunun son güncellemesi ile birlikte Türkçe altyazı desteği de geliyor.

Baldur's Gate 3'e Türkçe dil desteği geldi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Larian Studios'un yaptığı sıra tabanlı açık dünya rol yapma oyunu Baldur's Gate 3'ten güzel haber geldi.

Türkçe Dil Desteği Geldi

Geçtiğimiz saatlerde Larian, oyunun altıncı büyük yamasının tüm detaylarını açıkladı. Detaylarara baktığımızda, içerik anlamında bir hayli heyecanandırsa da Türk oyuncuları heyecanlandıran çok daha önemli bir detay vardı. Oyuna gelen son güncelleme ile birlikte Baldur's Gate 3 artık Türkçe dil desteğine sahip. Bu oyuna Türkçe dil desteği gelmesi gerçekten muazzam bir haber çünkü İngilizcesi hem ağır hem de oyunun temeli metin okumaya bağlı olduğu için birçok oyuncu bu oyundan çekiniyordu.

Güncellemenin geri kalanına baktığımızdaysa içerik anlamında da heyecanlanmamak elde değil. Altıncı yama ile bilrikte oyuna Sorcerer sınıfı ve Grymforge olarak bilinen yeni bir bölge ekleniyor. Ayrıca oyuna DLSS ve FSR desteği de bu yamayla birlikte geldi. Oyuna gelen onlarca yenilik dışında birçok sorun da çözülüyor. Yamanın tüm detaylarını burada bulabilirsiniz.

Baldur's Gate III her ne kadar şu anda erken erişimde olsa da bu hali de sizleri tatmin edecek kadar dolu. Eğer RPG oyunlarını seviyorsanız ve kendinizi kaybedeceğiniz bir oyun arıyorsanız Baldur's Gate III'ü sizlere şiddetle tavsiye ediyorum. Türkçe altyazı sebebiyle oyuna destek vermemiz de ekstra önemli. Oyunun Steam sayfasını burada bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17570 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
baldur's gate 3, Baldur's Gate ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim