Anlık Bildirim

Bayramda TV+’ın kanalları herkese açık: Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları ücretsiz!

Ramazan Bayramı boyunca Turkcel TV+ üyelerine tüm kanallar ve kütüphanedeki içerikler tüm üyelere açık olacak. Ayrıca TV+'a yeni üye olacak üyelere 7 gün ücretsiz deneme imkanı sunulacak.
Bayramda TV+’ın kanalları herkese açık: Şampiyonlar Ligi ücretsiz Tam Boyutta Gör
Turkcell’den yapılan açıklamaya göre TV+ platformundaki tüm kanallar ve içerikler Ramazan Bayramı boyunca tüm kullanıcılara açık olacak. TV+ Premium paketinde bulunan TV kanalları, diziler, filmler ve belgeseller tüm TV+ aboneleri tarafından seyredilebilecek

Bir başka kampanyada ise TV+’a katılacak yeni üyelere 7 gün ücretsiz deneme fırsatı sunuluyor. 6-14 Nisan tarihleri arasında TV+’a gelen kullanıcılar, geldikleri günden itibaren 7 gün boyunca TV+’taki tüm içeriği ücretsiz olarak izleyebilecek.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları herkese açık

9-11 Nisan tarihlerinde Şamiyonlar Ligi çeyrek final maçları oynanacak. Bayram boyunca tüm kanalların açık olması sayesinde tüm TV+ kullanıcıları Exxen TV aracılığıyla Real Madrid- Manchester City ve Barcelona-PSG maçlarını izleme imkanı bulacak. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi’nde Viktoria Plzen- Fiorentina ile Liverpool - Atalanta maçları izlenebilecek. Ayrıca futbol severler 13 Nisan’daki Mallorca-Real Madrid, Cadız-Barcelona ve Torino-Juventus maçlarını S Sport kanallarından ücretsiz olarak izleyebilecek.

Son aylarda TV+’ın dizi ve film kütüphanesine oldukça iddialı yapımlar eklendi. HBO yapımı 'Game of Thrones’, ‘True Detective’, ‘Chernobly’ ve ‘Sopranos’ dizileri TV+ kütüphanesinde yer alıyor. Başrolünde Giancarlo Esposito’nun rol aldığı ‘Parish’ dizisi ABD ile aynı anda TV+’ta yayınlanıyor. İlk bölüm 1 Nisan’da yayınlandı. 12 Nisan’da ise ‘Gray’ dizisinin ve  Ben Affleck ve Alice Brage‘nın başrollerinde olduğu ‘Hypnotic’ adlı aksiyon gerilim filmi TV+ kütüphanesine eklenecek. Bayram tatili boyunca tüm dizi, film ve belgeseller tüm TV+ üyelerine açık olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim