Anlık Bildirim

Bazı OLED iPad Pro kullanıcıları, ekran grenlenmesi problemi yaşıyor

Apple, OLED ekranlı iPad Pro'yu yakın zamanda piyasaya sürdü. Tablet, OLED ekranıyla çok daha iyi görüntü kalitesine kavuştu ancak bazı kullanıcılar ekran paneliyle ilgili sorunlar yaşıyor.
Bazı OLED iPad Pro kullanıcıları, ekran problemi yaşıyor Tam Boyutta Gör
Apple, OLED ekranlı ilk tableti iPad Pro'yu yakın zamanda piyasaya sürdü. Tablet, OLED ekranıyla çok daha iyi görüntü kalitesine kavuştu ancak bazı kullanıcılar ekran paneliyle ilgili sorunlar yaşıyor.

Bazı kullanıcılar, 2024 iPad Pro'da ekran problemi yaşıyor

Bazı OLED iPad Pro kullanıcıları, ekran problemi yaşıyor Tam Boyutta Gör
Reddit'te bazı kullanıcılar, iPad'lerinin ekranında grenlenme sorunu olduğunu bildirdi ve ekranların fotoğrafını paylaştı. Apple, yeni iPad Pro'da "tandem" olarak isimlendirilen iki OLED katmanına sahip panel kullanıyor. Sorunun bu iki katmanın doğru hizalanmamasından kaynaklanabileceği belirtiliyor. Bazı kullanıcılar ise üretim sorunları nedeniyle piksellerdeki renk ve parlaklık tutarsızlıkları sonucu oluşan "mura etkisi" denilen sorundan kaynaklanabileceğini iddia etti.

Sorunun, bu yılın başlarında bazı Galaxy S24 Ultra kullanıcılarının şikayet ettiği ekran probleminin aynısı olma ihtimali yüksek. Samsung aslında bunun bir hata değil, bir özellik olduğunu söylemeye çalıştı ancak sonunda bir düzeltme yayınladı. Problemin ne kadar iPad'i etkilediği veya yazılımla düzeltilip düzeltilemeyeceği şuan için belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim