Anlık Bildirim

Shang-Chi Fortnite’a geldi

Marvel Sinematik Evreni’ne en son eklenen karakter Shang-Chi, Shang-Chi and the Legend of Ten Rings filminin çıkışı ile aynı gün Fortnite’a eklendi. Detaylar haberimizde.

3 Eylül itibari ile sinemalarda çıkış yapan Shang-Chi ve On Halka Efsanesi filmi, Marvel Sinematik Evreni içerisinde çıkan en son film oldu. Marvel çizgi romanlarında en iyi dövüş ustalarından olan Shang-Chi’nin hikayesini anlatan film, Marvel tarafından iyi bir şekilde pazarlanıyor.

Filmin çıkışı ile aynı gün Shang-Chi karakteri Fortnite’ın mağazasına eklendi. Karakter, her ne kadar film ile beraber çıkış yapsa da Fortnite’a eklenen versiyonu Marvel Sinematik Evreni’nden çok çizgi romanlardaki Shang-Chi’ye benziyor. Birçok hayran Marvel Sinematik Evren versiyonunu görmeyi tercih ederdi ancak karakterin eklenmesi hayranları mutlu etmişe benziyor.

Bir Marvel karakteri daha Fortnite'a katılıyor Tam Boyutta Gör

Karakterin dışında Fortnite’a Shang-Chi’ye ait aksesuarlar da eklendi. Shang-Chi’nin kendisi için 1500 V-Bucks istenirken aksesuar paketi ile birlikte 1800 V-Bucks isteniyor. Tarihin en popüler oyunlarından olan Fortnite, karakter havuzunu geliştirmeye devam ediyor. Bu sezon içinde Superman, Wonder-Woman, Rick ve Morty gibi karakterlerin ardından Shang-Chi’nin de eklenmesi Fortnite’ın popüler kültürlerin birleştiği nokta olduğunu gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim