Anlık Bildirim

Dwayne Johnson, DC filmi Black Adam setinden yeni bir görsel paylaştı

DC çizgi romanlarında önemli bir rolü olan Dwayne Johnson başrollü Black Adam filminin setinden yeni bir görsel geldi. Bu görsel ile birlikte kostümü biraz daha net görebiliyoruz.

Black Adam setinden yeni bir görsel paylaıldı Tam Boyutta Gör

Disney'in Marvel için hazırladığı sinematik evrenin benzerini DC için de yapmaya çalışan Warner Bros'un yeni DC filmi Black Adam'ın setinden yeni bir görsel paylaşıldı.

Filmin başrolü olan popüler oyuncu Dwayne Johnson'ın paylaştığı görselde harap olmuş bir ortam görüyoruz. Ayrıca net bir görsel olmasa da Black Adam'ın kostümüne dair biraz daha ipucu elde edebiliyoruz. Son olarak fotoğraftan setin büyüklüğü ve prodüksiyon açısından büyüklüğünü de görebiliyoruz. Bahsi geçen görseli ve daha önce paylaşılan görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

DC'nin yeni filmi Black Adam, 29 Temmuz 2022'de vizyona girecek. Duyuruya göre film yalnızca sinemalarda yayınlanacak. Filmin yönetmenliğini Jaume Collet-Serra üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Dwayne Johnson (Black Adam), Sarah Shahi, Aldis Hodge (Hawkman) ve Noah Centineo (Atom Smasher), James Cusati-Moyer, Sarah Shahi (Isis) ve Pierce Brosnan (Dr. Fate) bulunuyor.

Dwayne Johson'ın son paylaşımlarına göre filmin çekimleri de son aşamaya gelmiş durumda.

Black Adam Setinden Görüntüler

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim