Anlık Bildirim

Acer’dan fonksiyonel iki tam kablosuz kulaklık

Acer GAHR11 ve GAHR10 tam kablosuz kulaklıklar şarjlı kutularında yer alan USB Tip-A ve USB Tip-C entegre kablolar ile hızlı bir şekilde şarj edebilmenizi sağlıyor.

Acer’dan fonksiyonel iki tam kablosuz kulaklık Tam Boyutta Gör

Tam kablosuz kulaklık sınıfında yaşanan sıkı rekabet oyuncuları da farklı çözümler bulmaya itiyor. Acer bu hafta entegre şarj kabloları ile kolaylık sağlayan iki yeni tam kablosuz kulaklık modelini tanıttı.

Acer GAHR11 ve GAHR10

Acer GAHR11 tam kablosuz kulaklık modelinde 8mm dinamik sürücüler kullanılırken Bluetooth 5.1 üzerinden bağlantı kuruluyor. AptX vey LDAC gibi gelişmiş teknolojiler yer almazken sadece tek bir cihaza bağlanabiliyor.

Şarj kutusunda ise USB Tip-C ve USB Tip-A entegre çıkışlar mevcut. Böylece hızlı bir şekilde enerji kaynağına takabiliyorsunuz. Kutu içerisinde şarj durumunu gösteren bir LED ekran da yer alıyor.

Acer’dan fonksiyonel iki tam kablosuz kulaklık Tam Boyutta Gör

Acer GAHR10 kulaklık modeli de aynı özelliklere sahip. Sadece kutuda USB Tip-A kablosu entegre. USB Tip-C için ise bir port yer alıyor. Bu iki kulaklığın fiyatı yaklaşık olarak 35$ seviyesinde.

Acer ayrıca Gateway yan markası altında da GAHR12 kulaklık modelini satacak. 9mm sürücü, Bluetooth 5.0 bağlantı, USB Tip-C girişi şeklinde özellikleri olan bu kulaklık da 48$ üzerinden satılacak.

Acer’dan fonksiyonel iki tam kablosuz kulaklık Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim