Anlık Bildirim

Aktif gürültü engelleme özellikli Samsung Galaxy Buds+ geliyor

Apple'ın AirPods Pro'da aktif gürültü engelleme teknolojisine yer vermesi rakip şirketleri de harekete geçirdi. Samsung aynı özelliğe sahip bir kablosuz kulaklık çıkarmaya hazırlanıyor.

Aktif gürültü engelleme özellikli Samsung Galaxy Buds+ geliyor Tam Boyutta Gör

Samsung'un yeni bir kablosuz kulaklık geliştirdiğine yönelik haberler var. Gelen bilgilere göre Güney Koreli şirket cihazı Galaxy Buds+ olarak adlandıracak.

Bildiğiniz üzere piyasadaki mevcut Galaxy Buds, aktif gürültü engelleme özelliği sunmuyor. Üzerinde çalışılan yeni kablosuz kulaklık ise bu teknolojiyi destekleyecek.

Apple'ın AirPods Pro'da aktif gürültü engelleme özelliğine yer vermesinin ardından çoğu üreticinin geri planda kalmamak adına bu teknolojiye sahip kablosuz kulaklık çıkarması gerekecek. Bu şirketlerin başında da ezeli rakip Samsung geliyor.

Aktif gürültü engelleme özellikli Samsung Galaxy Buds+ geliyor Tam Boyutta Gör

Büyük tasarım değişikliği beklenmiyor

Cihazla ilgili detaylar son derece az. 8 GB dahili depolama alanı ile geleceği bildiriliyor. Ayrıca beyaz, gümüş, siyah ve sarı renk seçenekleri olacak.

Tasarım açısından Galaxy Buds'tan çok farklı olması beklenmiyor. Sadece ince dokunuşlar yapılabilir. Galaxy Buds+ büyük bir ihtimalle önümüzdeki yılın başlarında Galaxy S11 ile birlikte piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim